Kao i nebrojeno puta do sada imala je Jasna ideju!

 

 

Njeno visočanstvo, ideja.

 

 

Toliko je detaljno razradila u svojoj glavi da je već mogla da oseti uspeh. Svaki put je to bilo tako. Razmišljala bi Jasna, premišljala se i zaljubljivala bi se u svoje ideje. Pomislila bi “ovo je prava, od ove će moći lepo i lako da se živi”, a onda bi je ljubomorno čuvala za sebe, da joj je neko “ne ukrade” i ništa se ne bi desilo.

 

 

Jasna je bila sasvim obična devojka, čovek bi rekao prosečna, sa velikom kreativnošću i željom da pokrene “nešto svoje”. Nije znala šta bi to bilo, niti je iko podučio kako da to uradi ali je osećala da može više, da želi više i da će kucnuti njen čas.

 

 

Sa druge strane, imala je Jasna gomilu “ideja” koje nije sprovela u delo. Sve te ideje su bile samo pusti snovi jer nikada nisu bile testirane u realnosti. Neke od njih ima već više od 10 godina.

 

 

Složićete se da je 10 godina predug vremenski period. Da je zasadila voćnjak najela bi se već svog voća, a ne samo pokrenula i razradila biznis.

 

 

Shvatila je da ovaj put nešto mora da uradi drugačije.

 

 

Shvatila je, ali nije znala šta.

 

 

Umorila se od tih silnih “ideja”. Umorila se od “neuspeha” koji je sebi zagarantovala jer nije ništa pokušala. Umorila se od “čuvanja” svojih ideja kako joj drugi ne bi “ukrali” sve te fenomenalne ideje koje su joj donele ukupno 0 dinara zarade.

 

 

Samopouzdanje joj je bilo na rekordno niskom nivou. Da ne bude zablude, imala je Jasna veliki broj uspeha, postignuća i podviga kojima se dičila. U svakom od njih je iskazala veliko samopouzdanje, istrajavala je, išla ka svom cilju i uspevala bi da se iskobelja.

 

 

Ovaj put je bilo drugačije. Ovaj put je rešila da promeni nešto, da promeni sebe jer svi mi jedino sebe možemo da promenimo, a jednom kada promenimo sebe promeniće se i naš svet.

 

 

Ovaj put je potražila pomoć.

 

 

Došla je na Moj POSAO SNOVA trening. Nespremna, izgubljena i nije baš znala šta da očekuje.

 

 

Na početku samog treniga nije čak ni htela da otkrije tu svoju “ideju” da joj je neko od učesnika “ne ukrade”. Ono što je bilo neočekivano je da su svi učesnici imali sličnu predstavu. Svi su imali svoje ideje od “milion dolara”, a u banci ukupno 0 dinara.

 

 

Trebalo je objasniti, trebalo je edukovati, i trebalo je ohrabriti sve učesnike da se oslobode i da shvate da sve te ideje ne vrede apsolutno NIŠTA, sve dok ih ne realizuju. Da bi ih realizovali moraju da ih dele sa svetom.

 

 

Počeli su učesnici da dele svoje ideje. Sramežljivo, nepoverljivo, ali je Jasna “povukla nogu” i rešila da sve obrazloži do detalja, ovaj put je rešila da uspe.

 

 

Kada je izložila ideju desila se fenomenalna stvar, dobila je podršku. Ekipa sa kojom je prolazila trening je davala toliko korisne savete da joj je to vratilo osmeh na lice. U vazduhu se osetilo da je spremna, da sada i sama veruje da može i da će uraditi nešto sa ovom idejom. Ova neće biti kao ostale, neće ostati na gomili.

 

 

Radionica za radionicom i Jasna je već iskristalisala svoju ideju. Imala je plan, znala je kome da se obrati za šta, počela je da veruje da će uspeti. Ovo je najvažniji trenutak, počela je da veruje u sebe, osetila je da to može.

 

 

Istina je da joj je trebala pomoć i da jedan trening može da promeni svest osobe ali ne i da je u potpunosti spremi za sve što je čeka na tom putu, putu ka uspehu.

 

 

Na treningu se Jasna pokrenula, na individulanim sesijama osnažila i kako sama kaže “ubrzala” proces ostvarenja svog sna.

 

 

Jasna sada ima svoj “biznis”. Uživa u plodovima svog rada i radi ono što voli. Zarađuje, radi, ulaže svoje vreme, znanje i veštine, ponekad se i iscrpi ali zna da radi za sebe i da stvara za sebe i svoje najdraže. Ne radi više za nekog drugog.

 

 

Da budem iskren do kraja, “ideja” sa kojom je Jasna došla je “pala u vodu” u prvih mesec dana našeg rada ali je u procesu došla do nove, lepše i bolje ideje koju je sprovela u delo.

 

 

Bilo je potrebno samo malo mentorstva, samo malo podrške i samo malo alata za pozicioniranje kako bi Jasna počela da radi svoj POSAO SNOVA.

 

 

Vrlo je verovatno ovo slučaj i sa tobom. Ne čekaj, sigurno imaš tu ideju, tu želju koju ljubomorno čuvaš već nekoliko dana, nedelja, meseci, godina…

 

 

Online trening Moj POSAO SNOVA je idealan prvi korak. Dobićeš najveću vrednost za svoj novac, a nakon što ga prođeš videćeš i da li možeš da nastaviš sama svoj put ili ti treba mentorstvo, kao Jasni.

 

 

Meni su moji mentori uštedeli nekoliko desetina godina života svojim znanjem i usmeravanjem. Mentorstva su najbrži put ka uspehu u biznisu, i da znate da ih i danas imam i ponosim se time.

Sada je došlo tvoje vreme. Mi ti zaista možemo pomoći. Ja ti zaista mogu pomoći, i iskreno to želim.

 

 

Tvoj uspeh je naš uspeh!

 

 

Budi naša sledeća uspešna priča koju ćemo podeliti na blogu i kojom ćemo se svi

ponositi.

 

 

Dobrodošli u klub uspešnih!

Comments

comments