zelim

.

Želim POSAO SNOVA

            Svi mi želimo da budemo srećni, zdravi i bogati. Postoji samo jedan način da to i ostvarimo a to je da živimo u skladu sa našim interesovanjima i poštujemo vrednosti koje su nam bitne u poslu i životu. Posao koji radimo čini, najmanje, trećinu našeg dana i veoma je važno da volimo to što radimo. Ipak, otkriti šta je to što nas čini srećnima nije baš lako.

            Ovaj petodnevni, e-mail kurs će ti dati uvid i smernice u to kako otpočeti ovaj proces i kako da pronađeš karijeru koja će te učiniti iskonski srećnim/om!

Opis

Trajanje: 5 dana

Broj lekcija: 5

 .

Dan 1 – Širom otvorenog uma.

            Prvi korak ka otkrivanju toga što želiš da uradiš jeste da naučiš da razmišljaš jasno i slobodno.  Reči kao što su “ne mogu” i “nemoguće” su definitivno nešto čega se moramo otarasiti. Nauči kako da daš sebi dozvolu da proširiš um i prihvatiš obilje opcija koje imaš.

.

Dan 2 – Istraži sebe.

            Drugi dan je rezrevisan za genijalnu, i zabavnu, vežbu koja će ti otkriti skrivene potencijale. Budi strpljiv i videćeš već.

 .

Dan 3 – Testiraj sve.

            Nećeš biti siguran da li ti posao leži sve dok ne “uprljaš ruke”. Danas ćemo videti koje su to prilike za testiranje novih saznanja i interesovanja ali i eksperimentisanja sa novim poslovima, a da pri tom ne moraš da napustiš svoj trenutni!

.

Dan 4 – Ljudi su resurs.

            Još jedan od veoma dobrih načina da saznaš da li ti neka karijera “leži” jeste da pričaš sa ljudima koji već rade ono što ti želiš. Saznaćeš kako da pronađeš ove ljude i koja pitanja da im postaviš.

.

Dan 5 – Prioni na posao.

            Pronaći svoje iskonsko interesovanje i pretvoriti ga u karijeru neće biti lako. Moraćeš se upoznati sa širom slikom i pronaći odgovore na mnoga pitanja. U ovom, poslednjem času, videćeš  kako da pronađeš odgovore ali i da postaviš temelje svoje buduće karijere.

.

 Prijavi se na ovaj fenomenalan a besplatan kurs! Ostavi e-mail i klikni na “Želim POSAO SNOVA!”.

[wysija_form id=”8″]

.

Leave a Reply