Zdravo, moje ime je Jelena Mijanović i ja želim da radim POSAO SNOVA. Za razliku od većine ljudi koji očigledno misle da životne prilike dolaze same po sebi, tako reći “padaju sa neba” ja imam malo drugačiji pristup, ja radim na tome! Ulažem vreme i sopstvene resurse jer verujem da mogu više, da mogu bolje i želim da naučim kako. E o tome ću pisati u ovom članku.

 

   Pre izvesnog vremena prisustvovala sam nesvakidašnjem događaju koji je vodio Miloš Stojiljković Rolović.

 

   Prijavila sam se za besplatno predavanje POSAO SNOVA, želeći da čujem nešto novo, nešto što bi sutra bilo upotrebljivo u praksi. Ono što nisam očekivala, bila je činjenica da sam prisustvovala snimanju video materijala koji će biti dostupan svima – naravno, ukoliko žele da čuju! Ono što me je oduševilo jeste entuzijazam i način na koji Miloš prezentuje činjenice koje su važne za svakog od nas i iskreno nam mogu promeniti život. Taj način jasno govori da on sam živi svoju viziju, tj. radi svoj POSAO SNOVA. I to se baš oseti.

 

   Svako od nas bi, ne trebao, već m o r a o  da radi posao iz snova, jer nam onda nijedan radni dan ne bi bio odlazak na “posao”, ne bi bilo stresa i drugih bolesti savremenog doba. E, na tome mora da se radi. Po meni, prva i osnovna stvar jeste osvešćivanje činjenice da nismo roboti, da imamo svoju glavu, svoje misli i emocije i da one utiču na naše blagostanje. Te misli moraju biti što lepše. Trebalo bi da volimo i poštujemo sebe, odatle sve počinje, a kada želimo sebi dobro, želećemo i da nam vreme provedeno na poslu bude pozitivno i lepo.

 

   Upravo tim stvarima nas uči Miloš. Zašto moramo raditi posao koji volimo? Na koje sve načine možemo doći do tog posla? Koji je put brži i efektniji? Kako da se što bolje predstavimo svom budućem poslodavcu vodeći jasnu i ciljanu konverzaciju? Kako da ne upadnemo u ciklus samoporaza koji ne vodi ničemu dobrom? Ovo su samo neka od pitanja na koja je Miloš pružio jasne i veoma razumljive odgovore.

 

   Smatram da ceo koncept POSAO SNOVA daje jasne i precizne savete sa mnoštvom primera iz Miloševog bogatog radnog iskustva, na čak 5 kontinenata. Oni su, pre svega, veoma korisni kako mladim ljudima koji su na početku svoje karijere, tako i ljudima koji rade, ali osećaju da je njihov trenutni posao daleko od posla snova. Zato je tu ova ekipa, da svima polako otvori oči.

 

   Sve preporuke za tim entuzijasta koji se bavi gorućim pitanjima današnjice na moderan i pitak način.

Comments

comments